top of page
Piggvar med kongekrabbe
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_cfd3e1c71a9245a3bcc69b1f9153c81a~mv2.png/v1/fill/w_583,h_661,al_c,q_95,enc_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.png)
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
600 g piggvarfilet
Salt og pepper
Olje og smør til steking
400 g kongekrabbe, ferdig kokt
1 dl fløte
1 ss sitronsaft
2 ss gressløk, finhakket
Salt og pepper
12 små gulrøtter
2 stilker stangselleri, i skiver
Ha salt og pepper på fisken. Stek lysebrun på den ene siden i olje. Trekk pannen av platen og tilsett en klatt smør. Snu fisken og la den trekke ferdig.
Rens kongekrabbe. Ha den i en kjele med fløte og sitronsaft. Kok til det tykner. Tilsett finhakket gressløk. Smak til med salt og pepper.
Vask og skrell gulrøtter. Kok dem myke i lettsaltet vann. Tilsett stangselleri det siste minuttet.
Anrett grønnsaker på tallerken. Legg på fisken og topp med kongekrabbe. Bruk noe av stekesjyen som saus.
Bold Title
bottom of page