top of page

Pestopølser

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

20

2,5 kg magert svinekjøtt
500 g svinefett
1 ss salt
1 ts malt sortpepper
4 hvitløkfedd, hakket
4 dl basilikumblader, hakket
1 dl pinjekjerner, ristede
2 dl parmesan, revet

1-2 meter svin- eller lammetarm

Kutt opp kjøtt og fett i passe biter og kværn det grovt.
Bland inn resten av ingrediensene i deigen og bland godt sammen, gjerne i kjøkkenmaskin.
Sett svinetarmen på pølsehornet og fyll tarmen med deigen. Knyt den fylte tarmen i begge ender og prikk hull i med en tannpirker. Vri tarmen noen ganger slik at du får så lange pølser som du ønsker.

Disse pølsene er inspirert av Italia! Servér med pasta pesto og italienske grønnsaker som f.eks tomater, artiskokker, oliven, paprika og rucculasalat.

Bold Title

bottom of page