top of page
Persillebakt torskefilet
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1 dl persille, hakket
2 hvitløkfedd
2 skiver loff
4 ss smør
1 egg
Salt og pepper
600 g torskefilet
4 porsjoner pastaskruer
1 glass tomatsaus
400 g grønnsaker, friske, f.eks. asparges, romanesco, klasetomater
1 sitron
Basilikum, frisk til pynt
Miks sammen persille, hvitløk, loff, smør og egg. Smak til med salt og pepper. Legg fisken i ildfast form med persillemassen oppå. Stek i ovn på 200 °C i ca 20 min.
Kok pasta som anvist på pakken. Varm opp tomatsausen og vend i pasta.
Kok grønnsaker i saltet vann. Del opp sitronen i båter og servér til. Pynt med friske urter.
Det går fint å bruke torskeblokk fra frysedisken, men tin den før du skal bruke den. Da blir tillagingstiden kortere og fisken blir saftigere.
Bold Title
bottom of page