top of page
Pepper kongekrabbe
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Ganske enkel
Tid: 25 minutter
4 bein rå kongekrabbe
2 dl søt soyasaus
1 dl sukker
1 pt koriander
2 rød chili
60 g ingefær, revet
5 fedd hvitløk
1 dl riseddik
1 lime, saften
2 ss hel pepper, ristet
og grovknust
4 ss meierismør
1 vårløk, finsnittet
Kjør søt soyasaus, sukker, koriander, chili, ingefær og hvitløk til en jevn puré i en blender. Tilsett riseddik og limesaft. Skjær kongekrabben i biter på ca. 2-3 cm og behold skallet på. Ha det i en stor, vid kjele. Tilsett chiliblandingen og pepper og la det surre i 4-5 minutter. Ha i smøret og la det surre i 5 minutter, eller til du ser at kongekrabben er ferdig. Topp med vårløk.
Bold Title
bottom of page