top of page

Pekingand med syltet gulrotpuré, grillet gulrot og hoisinsaus

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Vanskelighetsgrad: Ganske enkel

Tid: 45 minutter

2 andebryst
1 ss kinesisk 5-krydder
4 gulrøtter, skrelt
1 dl hvitvinseddik
2 dl sukker

1 1/2 dl vann
1 1/2 dl eplesaft
3 ss meierismør
3 ss hoisinsaus
Salturt

Brun andebrystene i tørr stekepanne til skinnet er sprøtt. Stek dem i 12 minutter på 170 grader i ovnen, eller til kjøttet har fått en kjernetemperatur på 63 grader. La det hvile i 10 minutter. Kok to gulrøtter møre i hvitvinseddik, sukker, vann og eplesaft. Tilsett smøret og kjør det glatt med stavmikser. Grill resten av gulrøttene i grillpanne til de er møre. Pensle anden med hoisinsaus og salturt eller mini-asparges og server.

Bold Title

bottom of page