top of page
Pekingand med syltet gulrotpuré, grillet gulrot og hoisinsaus
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/f2fd1b_36cd42bda39141eaaf717a33472d3490~mv2.jpg/v1/fill/w_600,h_680,al_c,q_90,enc_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg)
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Vanskelighetsgrad: Ganske enkel
Tid: 45 minutter
2 andebryst
1 ss kinesisk 5-krydder
4 gulrøtter, skrelt
1 dl hvitvinseddik
2 dl sukker
1 1/2 dl vann
1 1/2 dl eplesaft
3 ss meierismør
3 ss hoisinsaus
Salturt
Brun andebrystene i tørr stekepanne til skinnet er sprøtt. Stek dem i 12 minutter på 170 grader i ovnen, eller til kjøttet har fått en kjernetemperatur på 63 grader. La det hvile i 10 minutter. Kok to gulrøtter møre i hvitvinseddik, sukker, vann og eplesaft. Tilsett smøret og kjør det glatt med stavmikser. Grill resten av gulrøttene i grillpanne til de er møre. Pensle anden med hoisinsaus og salturt eller mini-asparges og server.
Bold Title
bottom of page