top of page

Pasta med biff og grønnpeppersaus

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

12 små klasetomater
1 ss olivenolje

4 porsjoner tagliatelle, fersk
2 ss sennep, grov

1 gul løk, hakket
2 hvitløkfedd, hakket
2 ss grønnpepper, fersk
2 ss smør
2 ss konjakk
1 dl hvitvin
3 dl kjøttkraft
2 dl kremfløte
Salt og pepper

600 g biffstrimler

Sett tomater i ildfast form og hell over olje og salt. Stek i ovn på 180 °C i 15 min.
Kok pasta som anvist på pakken. Vend pastaen i sennep.
Surr løk, hvitløk og grønnpepper i 1 ss smør. Hell på konjakk og tenn på med en fyrstikk. La flammen brenne ut og ha over vin, kraft og fløte. Kok til sausen er tykk og smak til sausen med salt og pepper.
Stek biffstrimler i 1 ss smør. Smak til med salt og pepper, servér.

Servér gjerne med en grønnsalat og hvitløkbaguette.

Bold Title

bottom of page