top of page
Pasta Carbonara
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 porsjoner Änglamark pasta
200 g økologisk bacon i strimler
1 økologisk løk, finhakket
3 vårløk i biter
2 fedd hvitløk
1 dl økologisk fløte eller rømme
100 g økologisk parmesan, revet
Salt og svart pepper
4 økologiske egg
Friske økologiske urter
Kok pastaen som anvist på pakken. Stek bacon, løk og hvitløk i en stekepanne. Ha over fløte og la koke inn noe. Ha i osten. Sil av pastaen i et dørslag og vend sammen med sausen i en serveringsbolle. Rør godt om. Smak til med salt og pepper. Server pasta carbonara med en rå eggeplomme på toppen som røres inn i pastaen. Pynt med friske urter.
Ha pastaen i en gratengform og dryss ost over. Gratiner i ovn til osten har pen farge. Server gjerne med tomatsalat og bagett.
Bold Title
bottom of page