top of page

Parmesanbakt laksefilet

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 biter laksefilet
Salt og pepper
30 g parmesan, revet
8 cherrytomater

1 blomkål

4 porsjoner tagliatelle, fersk
1 dl pesto
1 dl erter
Basilikum, frisk, til pynt

Legg fiskestykkene i ildfast form og ha på salt, pepper og parmesan. Sett tomater ved siden av fisken og stek i ovn på 180 °C i 12-15 min.
Del blomkålen i små buketter og stek i tørr stekepanne på svak varme til de er møre. Smak til med salt og pepper.
Kok opp rikelig med vann og ha i godt med salt. Kok pasta til den er al dente, sil fra vannet. Bland pasta med pesto og erter. Anrett på varme tallerkener og pynt med basilikumblader og litt pesto.

Bruk gjerne andre fiskesorter i denne retten, f.eks. torsk eller sei. Skalldyr smaker godt til.

Bold Title

bottom of page