top of page

Panzella salat

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

200 g penne pasta
½ loff i terninger
2 ss olivenolje
2 tomater i terninger
1 rødløk i tynne skiver
2 ss basilikum finhakket
2 ss persille finhakket
2 stekte kyllingfileter i biter
1 dl olivenolje
3 ss rødvinseddik
Salt og pepper

Varm stekeovnen på 180° C.
Kok pastaen i en stor kjele med saltet vann.
Sil av vannet og skyll pastaen i kaldt vann.
Bland loffterninger og olje før man steker de på et brett til de er sprø og gylne.
Bland pasta, loff- og tomatterninger, rødløk, urter og kyllingfilet i en bolle
Bland olivenoljen og rødvinseddik til en dressing.
Hell dressingen over salaten.
Smak til med salt og pepper.

Bold Title

bottom of page