top of page
Pannestekt piggvar med sprøtt piggvarfett og grønn currysaus
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Vanskelighetsgrad: Ganske enkel
Tid: 45 minutter
4 piggvarfileter
2 ss sitrongress, hakket
1 grønn chili, finhakket
1 ss grønn currypaste
1 ss solsikkeolje
2 dl kokosmelk
10 blader thaibasilikum
1 pt koriander
10 shiitakesopp
6 grønne tomater
Fjern det harde på sitrongresset og finhakk kjernene. Stek sitrongress, chili og currypaste mykt i olje. Tilsett kokosmelk og gi det et raskt oppkok. Kjør det i en blender med thaibasilikum og koriander. Skjær fettet av piggvaren i små biter og stek det sprøtt i pannen. Tilsett tomater og sopp mot slutten. Stek piggvarfiletene i 30 sekunder på hver side i varm panne. Skum opp sausen og hell den over fisken. Topp med tomat- og soppblandingen.
Bold Title
bottom of page