top of page
Panert nakkekotelett med moste mynte-erter
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 nakkekoteletter
Salt og pepper
Mel (gjerne rugmel)
2 egg
Brødkrum
Olje til steking
300 g frosne grønne erter
1 ss smør
1/2 dl vann
En håndfull hakkede mynteblader
Salt eller soyasaus
Fetaost og revet skall av 1 sitron (kan sløyfes)
Serveres med kokte poteter eller potetmos
Appelsin eller sitronmarmelade
Skjær vekk beina på kotelettene. Strø over salt og pepper. Vend dem i mel, så egg og tilslutt brødkrum. Stek dem sprø i en panne og bruk rikelig med olje.
Varm ertene med smør og vann i en kjele. Mos dem lett og tilsett mynte. Smak til med salt eller soyasaus.
Server kotelettene med et dryss av fetaost og revet sitronskall, gode poteter og eventuellt marmelade ved siden av.
Bold Title
bottom of page