top of page
Panert lange med løk
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/7d11c3_cf7b638b99ec49db981b98ea6e69a60e~mv2.jpg/v1/fill/w_600,h_680,al_c,q_90,enc_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg)
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
800 langefilet
1/2 ss hakkede urter (estragon, persille etc)
2 ss brødrasp/knust kavring
Salt og pepper
2 løk
Olje til steking
1/2 ts karvefrø
1/2 ts sennepsfrø
4 ss majones
Noen grissinistenger
Vend fisken i urter, brødrasp, salt og pepper. Stek i 4–10 min, avhengig av skivenes tykkelse. Skrell løken og del den i to. Stek på svak varme i litt olje i 12–15 min. Vend av og til. Knus karve og sennepsfrø og rør inn i majonesen.
Anrett løk, panert fisk og majones på tallerkenen sammen med noen grissinistenger.
Bold Title
bottom of page