top of page
Nakkekotelett gratinert med brie
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 nakkekoteletter
Salt og pepper
2 ss smør
4 skiver brie
4 kumquat
8 aprikos, tørket
2 ss hvitvineddik
1 ss sukker
2 dl vann
100 g salat
2 ss olivenolje
1 ss hvitvineddik
1 ts honning
Strø salt og pepper på kotelettene. Brun dem på begge sider i en panne med smør. Legg dem over i en langpanne og legg på en skive med ost på hver kotelett. Stek 5 min i ovn på 180 °C.
Kutt kumquat i tynne skiver. Ha i en kjele med aprikos, eddik, sukker og vann. Kok til aprikosen er helt myk og til væsken tykner.
Vask og rens salat. Visp sammen olje, eddik og honning. Vend salaten i vinaigretten rett før servering.
Bold Title
bottom of page