top of page

Minestrone med pasta og bønner

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

1 gul løk, hakket
2 hvitløkfedd, knust
2 gulrøtter, hakket
1 stilkselleri, hakket
2 ss olivenolje
1 ltr vann
4 tomater i båter
2 ss tomatpuré

100 g pasta, f.eks. gnocchi
200 g bondbønner
100 g salatbønner
200 g erter
Evt andre grønnsaker, sukkererter, paprika
Salt og pepper
Tabasco
Sitronsaft
2 ss frisk persille, hakket
1 neve frisk basilikum
100 g parmesanost, revet

Surr løk, hvitløk, gulrøtter og selleri i oljen. Ha over vann, tomater og tomatpuré og kok i ca 20 min. Miks suppen med håndmikser.
Ha i pasta og bønner og kok på svak varme til alt er mørt, ca 10 min. Avkjøl.
Ved servering smakes suppen til med salt, pepper, tabasco og sitronsaft. Vend i hakket persille og basilikum. Dryss parmesanost over og pynt med basilikumblader.

God vegetarsuppe som kan forberedes dagen før, da smaker den bedre.

Bold Title

bottom of page