top of page
Mi xao bo, Stekte nudler
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Vanskelighetsgrad: Ganske enkel
Tid: 45 minutter
1 pk eggenudler, av god kvalitet
Olje
400 g oksefilet, i skiver
2 bok choy, delt i fire
1 fedd hvitløk, finhakket
1 rød chili, finhakket
1 cm ingefær, revet
2 ts østerssaus
1 ss soyasaus
2 ss hoisinsaus
Kok nudlene som anvist på pakken, sil av og avkjøl dem i rennene kaldt vann. Sil av vannet og rør inn 1 ss olje slik at nudlene ikke kleber seg. Del nudlene i fire porsjoner. Ha ca. 1 dl olje i en stekepanne, og legg nudlene flatt utover. Stek dem til de er gylne og sprø, bruk mer olje om det trengs og snu dem 2-3 ganger. Stek kjøttet og bok choy. Tilsett resten av råvarene mot slutten og topp nudlene med blandingen.
Bold Title
bottom of page