top of page

Mi xao bo, Stekte nudler

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Vanskelighetsgrad: Ganske enkel

Tid: 45 minutter

1 pk eggenudler, av god kvalitet
Olje
400 g oksefilet, i skiver
2 bok choy, delt i fire
1 fedd hvitløk, finhakket
1 rød chili, finhakket
1 cm ingefær, revet
2 ts østerssaus
1 ss soyasaus
2 ss hoisinsaus

Kok nudlene som anvist på pakken, sil av og avkjøl dem i rennene kaldt vann. Sil av vannet og rør inn 1 ss olje slik at nudlene ikke kleber seg. Del nudlene i fire porsjoner. Ha ca. 1 dl olje i en stekepanne, og legg nudlene flatt utover. Stek dem til de er gylne og sprø, bruk mer olje om det trengs og snu dem 2-3 ganger. Stek kjøttet og bok choy. Tilsett resten av råvarene mot slutten og topp nudlene med blandingen.

Bold Title

bottom of page