top of page

Marinert svinekotelett i løksuppe

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 løk, i skiver
2 fedd hvitløk, finhakket
2 ss smør
1 ss timian, finhakket
1 ss oregano, finhakket
1 ss sennepsfrø
8 dl kyllingkraft eller buljong
Salt og pepper

4 svinekoteletter
Olje og smør til steking

1 ss sitronskall, revet
2 ss persille, finhakket
1 ss olivenolje
1 klype salt

Kapers

Stek løk og hvitløk til lysebrunt i smør. Tilsett urter, sennepsfrø og kyllingkraft. Kok opp og la det småkoke i 20 min. Smak til med salt og pepper.
Ha salt og pepper på kotelettene. Stek dem 3-4 min på hver side i olje og smør.
Bland sitronskall med persille, olje og salt.
Anrett løksuppe i fire skåler. Legg i en svinekotelett i hver skål. Dryss over persilleblandingen og legg i et par kapers.

Bold Title

bottom of page