top of page
Marinert kalkunbiff med scampispyd, bulgur og granateplesaus
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 kalkunbiffer à ca 160 g
12 scampi
1 pose red hot chilimarinade
Salt og pepper
4 dl bulgur
2 ss tomatpuré
2 tomater, i terninger
4 ss mynte, hakket
2 dl vann
1 dl sukker
1 hønsbuljongterning
1 granateple, i terninger
Maizena til jevning
1 bunt asparges
Marinér kalkunbiffer og scampi i marinaden, gjerne over natten.
Lag bulgur som anvist på pakken. Vend inn tomatpuré, tomatterninger og mynte.
Kok opp vann, sukker og buljongterning. Ha epleterningene i sausen. Kok i 10 min og jevne med maizenamel.
Sett scampi på spyd og grill sammen med biffene. Etterstek biffene i ovn på 180 °C i ca 12 min. Krydre med salt og pepper.
Damp asparges og servér.
Servér gjerne andre grønnsaker til.
Bold Title
bottom of page