top of page

Lun potet- og aspargessalat

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

400 g Amandinepotet
8 stk asparges
4 stk vårløk hakket
1 plante gressløk finhakket
2 fedd hvitløk finhakket
6 dl Cremè fraîche
1 ts karri
1 ts paprikapulver
Salt og pepper

Kok potetene til de er møre og hell av vannet.
Kok aspargesen 1 min i lettsaltet vann, før du kjøler de ned i isvann.
Bland sammen creme fraîche, hvitløk, karri, paprikapulver, gressløk og vårløk.
Smak til med salt og pepper.
Kutt aspargesen i tre biter og potetene i to biter, vend disse inn i dressingen.

Denne retten kan serveres både kald og varm. Hvis man ønsker kald rett må potetene kjøles ned før man vender de inn.

Bold Title

bottom of page