top of page

Luksus stjerneskudd

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

Ingredienser:

Til 1 smørbrød

1-2 rødspettefileter
3 ss siktet hvetemel
1 egg
2 dl panko eller brødrasp
2 grønne asparges, friske

Dressing:
1 ts tomatpuré
1 dl majones
1 sitron, saften
3 dråper engelsk HP-saus

Til servering:
1 skive landbrød
Crispisalat
2 hvite asparges, hermetiske
1 agurk
1 sitron
4-5 store ferske reker
2 ss ørretrogn
Litt dill

Slik gjør du:

Dryss rødspettefiletene med salt og pepper. Paner dem først i mel, så i sammenvispet egg og deretter i panko eller brødrasp.
Stek filetene i olje og smør til de er gylne og sprø.
Knekk av den trevlete tuppen av aspargesene. Varm dem i ca. 15 sekunder i en varm panne med litt vann, salt og smør. Avkjøl dem til romtemperatur.

Dressing:
Rør sammen tomatpuré og majones. Smak til med litt sitronsaft og engelsk HP-saus.

Dekk brødskiven med salat og ha på godt med dressing.
Legg rødspettefiletene og avlange skiver med grønn og hvit asparges på salaten. Bygg opp med tynne skiver av agurk og sitron og pynt med reker, ørretrogn og dill.

Bold Title

bottom of page