top of page

Lettgravet torsk med pepperrotmelk

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Lettgravet torsk
240 g fersk torsk
1 ts salt
½ ts sukker

Pepperrotmelk
20 g fersk finrevet pepperrot
3 dl H-melk
Salt
Sitronsaft

Dillolje
300 g dill
400 g nøytral olje

Søl
Noen blader søl

Lettgravet torsk
Dryss salt og sukker på torsken. Pakk den stramt i plastfolie, og sett den i kjøleskapet over natten. Skjær fisken i tynne skiver.

Pepperrotmelk
La pepperroten trekke i kald melk natten over. Sil og smak til med salt og sitronsaft.

Dillolje
Kjør dill og olje til en helt grønn olje. Varm den forsiktig opp, og sil den gjennom et kaffefilter.

Søl
Skyll den tørkede tangen i kaldt vann. Rist av vannet og pynt retten med tang.

Bold Title

bottom of page