top of page
Lasagne med laks

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
10 grønne asparges, skrelt og delt i biter
10 små gulrøtter, skrelt og delt i biter
12 lasagneplater
1 ts olivenolje
Bechamel:
1 ss smør
1 ss hvetemel
6 dl melk
1 ss crème fraîche
50 g parmesan, revet
Salt og pepper
400 g laks, i biter
Forvell asparges og gulrøtter i lettsaltet vann. Kok lasagneplater møre i lettsaltet vann med en skvett olje i.
Bechamel: Smelt smør i en kjele. Tilsett hvetemel. Spe med melk under visping. La koke i 15 min. Visp inn crème fraîche og ost. Smak til med salt og pepper.
Vend inn fisk og grønnsaker. Legg lagvis med lasagneplater i en form. Stek 15 min på 200 °C i ovn.
Bold Title
bottom of page