top of page
Lammestek
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1 lammestek, uten bein
3 ss sennep, fin
3 ss Snøfrisk
En neve spinat,frisk
Salt og pepper
Hyssing
400 g små poteter
2 ss olje
2 ss smør
1 ss sennep
1 ts flaksalt
En liten håndfull pinjekjerner
1 ss smør
50 g spinat, renset
Salt
Rull ut lammesteken. Stryk på et lag med sennep og Snøfrisk. Legg på et lag med renset spinat. Rull den stramt sammen og bind med hyssing. Brun den på alle sider i en stekepanne og stek videre i ovn på 120 °C til kjernetemperatur 60 °C (rosa).
Børst og vask poteter. Stek dem helt myke i en panne med olje og smør. Rør inn sennep og strø over salt til slutt.
Rist pinjekjerner lysebrune i en panne med smør. Legg i spinat og stek til den faller sammen. Smak til med salt.
Bold Title
bottom of page