top of page

Lammerull glasert med sennepsfrø

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

600 g filetrull av lam
Salt og pepper
Olje til steking

6 dl lammekraft
2 ss sennepsfrø

4 fennikel
8 små gulrøtter
4 østersopp
1 ss olivenolje

1 sitron
2 ss smør
2 cm rød chili, finhakket
1 ts sukker
2 ss koriander, frisk

Gni kjøttet inn med salt og pepper. Brun det på alle sider i en stekepanne. Stek videre ferdig i ovn på 180 °C, til kjernetemperatur 56 °C.
Kok lammekraft til den tykner. Tilsett sennepsfrø. Del lammekjøtt i skiver og varm opp i lammekraften.
Kutt fennikel i biter. Skrell gulrøtter. Kok fennikel og gulrøtter hver for seg i lettsaltet vann til de er helt møre. Stek sopp 2-3 min i olje.
Kok opp saft av 1 sitron, smør, chili og sukker. Tilsett finhakket koriander. Vend grønnsaker og sopp i glasur før servering.

Bold Title

bottom of page