top of page

Lammekoteletter med honning

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Salt og pepper
4 lammekoteletter
2 ss smør
2 ss sennep, fransk
1 ss honning

400 g poteter

1/2 blomkål
4 gulrøtter
8 chornicons (små sylteagurker)
1 ss smør

Strø salt og pepper på kjøttet. Stek koteletter 2-3 min på hver side i en panne med smør. Tilsett sennep og honning mot slutten. Bruk stekesjyen som saus.
Skrell poteter og del dem i biter. Kokes møre i vann. Vend potetene i panne med sjysaus før servering.
Del blomkål i små pene buketter. Skrell gulrøtter og kutt dem i biter. Kok grønnsaker møre i lettsaltet vann. Sil av vannet og tilsett sylteagurker og smør. Servér straks.

Bold Title

bottom of page