top of page
Lammekebab med pita og tzatziki

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
600 g lammedeig
1 ts potetmel
1/2 ts salt
2 ts paprikapulver
1 knivsodd kanel
1/2 ts spisskummen
1 ts garam masala
1 hvitløkfedd, finhakket
3 ss vann
2 ss smør
4 pitabrød
1 løk, i ringer
Noen salatblader
Noen oliven
2 tomater
2 dl tzatziki
Bland inn mel og krydder i lammedeigen, arbeid sist inn vannet. Form deigen til små pølser på grillspyd. Brun dem i varm panne, og etterstek 3-4 min på svakere varme, avhengig av tykkelsen.
I mellomtiden varmer du pitabrødene. Legg kebab i pitabrød sammen med salat, løkringer, oliven, tomat og tzaziki.
Grill gjerne spydene, det gir ekstra god smak.
Bold Title
bottom of page