Lammefilet med urter

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
800 g poteter, skrelte
1 dl melk
1 dl urter, friske hakkede
Salt og pepper
1 pose hollandaisesaus
2 ss mynte, hakket
600 g lammefilet
1 ss smør
1 rosmarinkvast
2 hvitløkfedd
12 asparges
1 dl mintgelé
Mynte til pynt
Kok poteter møre i saltet vann. Press potetene gjennom en sikt og bland med melk og urter. Smak til med salt og pepper.
Lag sausen som anvist på pakken (eller lag hollandaisesaus fra bunnen). Smak til sausen med hakket mynte, salt og pepper.
Krydre kjøttet med salt og pepper og brun det i smøret i en stekepanne sammen med rosmarin og hvitløk. La kjøttet hvile før du skjærer i det.
Kok asparges i saltet vann.
Servér kjøtt med potetstappe, saus og mintgelé. Pynt med frisk mynte.
Surr gjerne inn flere lammefileter i bacon og urter før du steker dem.