top of page
Lammefilet med timian og rødbetecouscous
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
600 g lammefilet
4 ss timian, frisk hakket
Salt og pepper
2 store rødbeter
3 dl couscous
1 dl timian
1 dl olivenolje
12 kalamataoliven, sorte
12 cashewnøtter
Krydre lammefileten med timian, salt og pepper. Brun på alle sider i stekepanne. Stek ferdig i ovn til kjøttet har en temperatur på 62 °C.
Skrell rødbeter og riv den ene på rivjern. Sil fra saften. Kok opp 1 dl vann og 1 dl rødbetejuice i kjele og ha i couscous. Sett kjelen til side og la trekke under lokk i 5 min. Den andre rødbeten strimles i julienne og blandes med litt olivenolje, salt og pepper.
Miks timian med olje og sil. Smak til med salt og pepper. Servér retten med kalamataoliven og cashewnøtter.
Bold Title
bottom of page