top of page

Lammecarre, kongeøsters og tomater

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

1 kg lammecarre
Salt og pepper
Olje til steking

12 små cherrytomater
4 ss olivenolje

12 små kongeøstersopp
2 ss smør
1 ss sennepsfrø
2 ss salvie, finhakket
Salt

40 g parmesan

Lag noen snitt i fettet på lammecarreen med en skarp kniv. Gni kjøttet inn med salt og pepper. Stek det lysebrunt på fettsiden i en panne. Stek videre i ovn på 120 °C til kjernetemperatur 58 °C. La kjøttet hvile 10 min før det serveres.
Lag noen snitt i toppen av hver tomat. Stek dem 1-2 min i en varm panne med olje, slik at de blir myke.
Stek sopp til den faller sammen i en panne med smør. Tilsett sennepsfrø og salvie. Smak til med salt.
Anrett kjøttet på fire tallerkener. Legg på tomater og sopp. Riv over parmesan.

Bold Title

bottom of page