top of page
Lammecarre, kongeøsters og tomater
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1 kg lammecarre
Salt og pepper
Olje til steking
12 små cherrytomater
4 ss olivenolje
12 små kongeøstersopp
2 ss smør
1 ss sennepsfrø
2 ss salvie, finhakket
Salt
40 g parmesan
Lag noen snitt i fettet på lammecarreen med en skarp kniv. Gni kjøttet inn med salt og pepper. Stek det lysebrunt på fettsiden i en panne. Stek videre i ovn på 120 °C til kjernetemperatur 58 °C. La kjøttet hvile 10 min før det serveres.
Lag noen snitt i toppen av hver tomat. Stek dem 1-2 min i en varm panne med olje, slik at de blir myke.
Stek sopp til den faller sammen i en panne med smør. Tilsett sennepsfrø og salvie. Smak til med salt.
Anrett kjøttet på fire tallerkener. Legg på tomater og sopp. Riv over parmesan.
Bold Title
bottom of page