top of page
Lammecarré med mango og rødbeter
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
800 g lammecarré
Salt og pepper
Olje til steking
4 ss sennep, grov
2 ss rosmarin, finhakket
1 dl hvitvin
5 dl lammekraft, lys
1 rødbete
1 mango, moden
Sitrontimian
Gni kjøttet inn med salt og pepper. Brun kjøttet på alle sider i olje. Bland sennep og rosmarin. Stryk et tynt lag på kjøttet. Stek kjøttet videre i ovn i 8-12 min på 180 °C. La kjøttet hvile før servering.
Kok hvitvin inn til halvparten. Tilsett lammekraft og kok inn til halvparten igjen. Kutt rødbete i tynne skiver. Kok skivene møre i kraften. Kutt mango i biter og legg dem i en dyp skål. Hell over rødbetekraft. Del kjøtt i skiver og legg på toppen. Pynt med sitrontimian.
Bold Title
bottom of page