top of page
Laks med skogsopp og egg
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
800 g laksefilet med skinn
Salt og pepper
3 ss estragon, finhakket
Olje og smør til steking
200 g aspargesbønner
200 g kantareller
Smør til steking
1 rødløk i biter
4 ss soyasaus
4 eggeplommer (kan sløyfes)
Renskjær laks og napp ut beina. Strø over salt og pepper. Stek laksen 3-4 min på skinnsiden. Strø finhakket estragon over pannen. Tilsett en klatt med smør og snu fiskestykkene. La fisken trekke ferdig i pannen.
Kok aspargesbønner møre i lettsaltet vann. Avkjøl i isvann. Rens kantareller og stek dem myke i smør. Ha i aspargesbønner, rødløk og soyasaus. Varm alt.
Servér med en rå eggeplomme. Den kan erstattes med hollaindaisesaus.
Bold Title
bottom of page