top of page

Laks med skogsopp og egg

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

800 g laksefilet med skinn
Salt og pepper
3 ss estragon, finhakket
Olje og smør til steking

200 g aspargesbønner
200 g kantareller
Smør til steking
1 rødløk i biter
4 ss soyasaus

4 eggeplommer (kan sløyfes)

Renskjær laks og napp ut beina. Strø over salt og pepper. Stek laksen 3-4 min på skinnsiden. Strø finhakket estragon over pannen. Tilsett en klatt med smør og snu fiskestykkene. La fisken trekke ferdig i pannen.
Kok aspargesbønner møre i lettsaltet vann. Avkjøl i isvann. Rens kantareller og stek dem myke i smør. Ha i aspargesbønner, rødløk og soyasaus. Varm alt.
Servér med en rå eggeplomme. Den kan erstattes med hollaindaisesaus.

Bold Title

bottom of page