top of page
Løk fylt med ratatouille
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
2
4 løk eller 8 store sjalottløk
1/2 dl olje
1 squash, i små terninger
1 aubergine, i små terninger
1 grønn paprika, i terninger
1 gul paprika, i terninger
2 hvitløkfedd
1-2 dl tomater, flådde
2 ss kruspersille, finhakket
2 ss oregano, finhakket
Salt og pepper
Rens løk og skjær av toppen før den skylles i kaldt vann. Hul den ut med en teskje. Sett løken i en ildfast form og drypp over litt olje. Bak i ovnen på 180 °C i 15 min.
Innmaten fra løken finhakkes og freses i olje sammen med squash, aubergine og paprika. Hvitløk presses og tas i sammen med resten av ingrediensene. Det hele kokes i 3-4 min. Smakes til med salt og pepper. Fyll løken med massen og servér.
Bold Title
bottom of page