top of page

Kyllingwok med kokos

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 kyllingbryst
2 ss peanøttolje

1 pose Findus Lotus Wok, evt friske grønnsaker
Salt og pepper

4 porsjoner nudler
4 ss kokosmasse
Koriander, frisk til pynt
1 lime i båter
1 dl hoi sinsaus

Skjær kyllingbrystene i biter. Varm opp peanøttolje i en wok eller stekepanne. Ha i kyllingbrystene og stek til de er brunet.
Vend i grønnsaker og stek videre i 3 min. Smak til med salt og pepper.
Kok nudler som anvist på pakken. Anrett nudler og wok på fire tallerkener. Dryss over kokosmasse. Pynt med koriander og lime. Hell hoi sinsaus rundt. Servér!

Det går fint å bruke svin eller biff i denne retten. Ha gjerne noen scampi i woken.

Bold Title

bottom of page