top of page
Kyllingschnitzel med sennep- og estragonkrem
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 kyllingbryst
Salt og pepper
1 dl mel
2 egg
1 dl strøkavring
4 ss olje
2 paprika i strimler
200 g grønne bønner
12 oliven
4 porsjoner kokt villris
1 beger lettrømme
3 ss sennep
2 ss estragon, frisk hakket
Ruccula til pynt
1 sitron i båter
Bank ut kyllingbrystene til de er ca 1 cm tykke. Ha salt og pepper på brystene og vend dem i mel, deretter egg og til slutt i strøkavring. Stek i olje på middels varme til de er gjennomstekte.
Stek paprika og bønner. Ha over oliven og ris. Smak til med salt og pepper.
Bland rømme med sennep og estragon. Smak til med salt og pepper.
Anrett på varme tallerkener med ruccula og sitron.
Hvis du vil ha en litt sunnere rett anbefales kylling uten panering.
Bold Title
bottom of page