top of page
Kyllinglår med kremede nudler
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 kyllinglår med skinn
Salt og pepper
Olje til steking
4 endivesalater
2 ss sukker
2 appelsiner
2 sitroner
1 rød chili
20 g ingefær, frisk
1 ts sesamolje
200 g nudler, tørkede
4 shiitakesopp, i skiver
1 ss kokosmelk
1 ss crème fraîche
1 ts lys soyasaus
Krydre kyllinglårene med salt og pepper. Stek dem i ovn på 190 °C i 30 min.
Del salaten i åtte båter. Smelt sukker til karamell i en kjele. Ha i saften av appelsiner og sitrusfrukt. Legg i salat, finkuttet chili, ingefær og sesamolje. La salaten småkoke i 15 min.
Kok nudler og shiitakesopp i lettsaltet vann. Sil av vannet og rør inn kokosmelk, crème fraîche og soyasaus.
Anrett kylling på nudler med shiitakesopp. Servér salaten ved siden av.
Bold Title
bottom of page