top of page

Kyllinglår med kremede nudler

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 kyllinglår med skinn
Salt og pepper
Olje til steking

4 endivesalater
2 ss sukker
2 appelsiner
2 sitroner
1 rød chili
20 g ingefær, frisk
1 ts sesamolje

200 g nudler, tørkede
4 shiitakesopp, i skiver
1 ss kokosmelk
1 ss crème fraîche
1 ts lys soyasaus

Krydre kyllinglårene med salt og pepper. Stek dem i ovn på 190 °C i 30 min.
Del salaten i åtte båter. Smelt sukker til karamell i en kjele. Ha i saften av appelsiner og sitrusfrukt. Legg i salat, finkuttet chili, ingefær og sesamolje. La salaten småkoke i 15 min.
Kok nudler og shiitakesopp i lettsaltet vann. Sil av vannet og rør inn kokosmelk, crème fraîche og soyasaus.
Anrett kylling på nudler med shiitakesopp. Servér salaten ved siden av.

Bold Title

bottom of page