top of page
Kyllingfilet i parmaskinke
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 kyllingbryst
Salt og pepper
4 skiver parmaskinke
2 ss olje
12 cherrytomater med stilk
1 pose bearnaisesaus
1 ss estragon, hakket frisk
4 porsjoner tortellini, fersk
12 asparges
Urter til pynt
Krydre kyllingen med salt og pepper og surr en skinkeskive rundt hvert bryst (fyll gjerne brystene med en god ost). Brun i olje og stek videre i ildfast form sammen med tomater på 180 °C i 15 min.
Lag sausen som anvist på pakken og smak til med estragon.
Kok pasta som anvist på pakken. Sil fra vannet og vend sammen med sausen.
Kok eller grill asparges og servér med kylling, tomater og pasta. Pynt med friske urter.
Bruk okse- eller svinekjøtt istedenfor kylling og fyll med alt fra friske urter til gåselever.
Bold Title
bottom of page