top of page
Kylling med ananas og sprøstekt skinke
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 kyllingfileter
Salt og pepper
Olje til steking
100 g ananas i biter
1 dl chilisaus, søt
4 skiver spekeskinke
100 g nudler
1 purreløk, i strimler
1 tomme ingefær, i tynne skiver
1 ss sesamolje
Chilikrydder eller cayennepepper
Del kylling i biter. Strø over salt og pepper. Stek kyllingen lysebrun i en stekepanne. Tilsett ananas og søt chilisaus. Kok kyllingen videre på svak varme, 4-5 min eller til den er gjennomkokt.
Stek spekeskinke sprøtt i en stekepanne med olje. Legg over på kjøkkenpapir til avrenning.
Kok nudler møre i lettsaltet vann. Tilsett purreløk og ingefær mot slutten av koketiden. Sil vekk vannet og bland inn sesamolje.
Anrett alt på tallerken. Strø over krydder.
Bold Title
bottom of page