top of page
Kveite med bakt vårløk
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 skiver kveite
Salt og pepper
2 ss olivenolje
1 ss smør
2 ss pinjekjerner
1 ss sennepsfrø
12 vårløk
12 vårgulrøtter
Sesamolje
Sitron
1 ss soyasaus
Gni kveiteskivene godt inn med salt og pepper. Brun fisken godt på begge sider i en panne med olje. Skru ned varmen og tilsett smør, pinjekjerner og sennepsfrø. La fisken trekke i pannen, 5-6 min.
Skrell vårløk og gulrøtter. Stek dem i sesamolje til de er myke. Press over saften av 1 sitron og ha i soyasaus.
Legg fisken på tallerken. Ha på vårløk og gulrøtter. Bruk smøret i pannen som saus.
Servér fisken med hvitløkstekte poteter.
Bold Title
bottom of page