top of page
Krydderstekte lammekoteletter
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
200 g risottoris
2 sjalottløk, finhakket
1 ss olivenolje
2 dl hvitvin
6 dl kjøttkraft
50 g tomat, soltørket i strimler
50 g oliven
50 g hvitløk, hermetisk
50 g parmesan
1 ss smør
Salt
8 lammekoteletter
Salt og pepper
1 kvist rosmarin, finhakket
1 ss sennepsfrø
Olje til steking
Fres ris og løk i en kjele med olivenolje. Tilsett hvitvin. Rør hele tiden med en sleiv. Ha i kjøttkraft, tomat og oliven. Kok under omrøring til risen er myk. Ha i hvitløk og revet parmesan. Rør inn smør og smak til med litt salt.
Gni koteletter inn med salt og pepper. Strø over rosmarin og sennepsfrø. Stek kjøttet 3-4 min i en panne med olje.
Bold Title
bottom of page