top of page

Krydderpølser med syltet kinakål, kongekrabbe og vannmelon

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

6 porsjoner/12 krydderpølser

Kongekrabbe:

1 chili, hakket
1 tomme revet ingefær
1/2 hakket hvitløk
Saft av 2 lime
2 ss soyasaus
4 ss finhakket koriander
Ca 300 g kokt og renset kjøtt fra kongekrabbe
1/4 vannmelon
Syltet kinakål:

1 kinakål
1 dl salt
2 ts chiliflak
1 ts paprikapulver
1 ss finhakket hvitløk
1 ss finrevet ingefær
4 finhakkedevårløk
1/2 finhakket eple
1/2 pære, finhakket
1/2 finhakket løk
2 ss hvitvinseddik
1 ss olje

Syltet kinakål:
Del kinakål i tynne strimler og bland med resten av ingrediensene, utenom oljen. Varm en panne med olje og fres kålen til den blir blank og myk. Avkjøl.

Kongekrabbe:
Mos chili, ingefær og hvitløk i en morter eller lignende. Tilsett limesaft, soyasaus og koriander. Vend krabben i blandingen før servering. Del melonen i små biter. Legg den i kjøleskap eller fryser frem til servering.

Servér med sesam-majones

Bold Title

bottom of page