Krydderpølse med steinsoppaïoli

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
300 g svinekjøtt med spekk
100 g storfekjøtt
1 ts hvitløkspepper
1 ts chili, finhakket
1 ss persille, finhakket
1 ts nitritsalt
1 ts potetmel
1 eggeplomme
1 dl melk
1 ts honning
5 meter svinetarm
100 g steinsopp
1 ss smør
1 dl majones
3 plommetomater
1 ss olivenolje
Sennep
Parmesan
Basilikum
Bland kjøttet med alle krydderne. Kvernes grovt. Kjør kjøtt i en kjøkkenmaskin med salt og egg. Spe med melk. Vend inn honning. Stapp farsen i svinetarmer. Trekk pølsene på 65 °C i en kjele med vann i 7-8 min. Avkjøl. Lag noen snitt i pølsene og brun dem i smør ved servering.
Kutt steinsopp i små biter og fres dem i smør. Sil av smøret og bland med majones.
Kjør plommetomater i en mikser i 10 min. Spe med olivenolje.
Anrett tomater i en liten skål. Legg på pølser og ha på gode klatter med steinsoppaïoli og sennep. Strø over parmesan og basilikum.