top of page

Kremet kantarellsuppe

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Ca. 600 g rensede kantareller
1 gul løk, hakket
2 hvitløkfedd, hakkede
Økologisk smør til steking
2 dl tørr økologisk hvitvin
8 dl buljong, gjerne kyllingbuljong
4 dl økologisk matfløte
Salt og pepper
4 ss økologisk seterrømme
Litt friske økologiske urter

Stek kantareller (spar noen pene til pynt), løk og hvitløk i litt smør. Ha over vin, buljong og fløte. La suppen småkoke i 20 min.
Miks suppen jevn med håndmikser, og krydre med salt og pepper. Øs opp suppen i dype tallerkener og ha i en spiseskje rømme til hver. Pynt med urter og noen pene kantareller.

Server med godt brød. Det er godt å ha stekt bacon i suppen.

Bold Title

bottom of page