top of page

Krabbesalat med grapefrukt og avokado

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

8 porsjoner / 20 minutter

Ingredienser:

200 g renset krabbekjøtt
2 hakkede vårløk
3 ss rømme
2 ss majones
2 avokado
1 stor grapefrukt
1/2 issalat
2 ss ristede sesamfrø
Frisk koriander

Dressing:

1 presset hvitløkfedd
1 ss revet ingefær
1 ts hakket rød chili
Saften fra 1 lime
1 dl japansk soyasaus
2 ts sesamolje

Pisk sammen ingrediensene til dressingen i en bolle.

Ha krabbekjøttet i en annen bolle sammen med vårløk, rømme og majones, og vend sammen.

Del avokadoer i to og fjern steinene.

Ha avokadokjøttet på en tallerken og mos det litt grovt med en gaffel.

Skjær ut pene fileter av grapefrukten, og strimle issalaten.

Anrett salat, avokadomos, grapefrukt og krabbekjøtt på fire tallerkener, og hell over dressing.

Dryss over ristede sesamfrø og koriander, server.

Grillet eller ristet loff er godt til.

Bold Title

bottom of page