Krabbesalat med grapefrukt og avokado

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
8 porsjoner / 20 minutter
Ingredienser:
200 g renset krabbekjøtt
2 hakkede vårløk
3 ss rømme
2 ss majones
2 avokado
1 stor grapefrukt
1/2 issalat
2 ss ristede sesamfrø
Frisk koriander
Dressing:
1 presset hvitløkfedd
1 ss revet ingefær
1 ts hakket rød chili
Saften fra 1 lime
1 dl japansk soyasaus
2 ts sesamolje
Pisk sammen ingrediensene til dressingen i en bolle.
Ha krabbekjøttet i en annen bolle sammen med vårløk, rømme og majones, og vend sammen.
Del avokadoer i to og fjern steinene.
Ha avokadokjøttet på en tallerken og mos det litt grovt med en gaffel.
Skjær ut pene fileter av grapefrukten, og strimle issalaten.
Anrett salat, avokadomos, grapefrukt og krabbekjøtt på fire tallerkener, og hell over dressing.
Dryss over ristede sesamfrø og koriander, server.
Grillet eller ristet loff er godt til.
