top of page

Kongekrabbesalat med chilimajones og avokadokrem

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Krabbe
2 kongekrabbeloin
2 ss meierismør
1 ss hoisinsaus
1 ts srirachasaus
1 ts sesamolje

Chilimajones
1 egg
1 ss srirachasaus
1 sitron, saften
1/2 ts salt
4 dl solsikkeolje

Avokadokrem
1 avokado, moden
1 ss rømme
1 lime, saften
1/2 rød chili, finhakket

Krabbe
Stek kongekrabben i smør i en stekepanne. Tilsett hoisinsaus, srirachasaus og sesamolje og glaser kongekrabben i blandingen.

Chilimajones
Bland egg, sriracha, sitronsaft og salt. Spe med oljen i en tynn stråle mens du pisker til en tykk majones.

Avokadokrem
Kjør alle ingrediensene til en glatt krem i en foodprosessor. Smak til med mer limesaft eller litt salt hvis nødvendig.

Bold Title

bottom of page