top of page
Kongekrabbesalat med chilimajones og avokadokrem
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Krabbe
2 kongekrabbeloin
2 ss meierismør
1 ss hoisinsaus
1 ts srirachasaus
1 ts sesamolje
Chilimajones
1 egg
1 ss srirachasaus
1 sitron, saften
1/2 ts salt
4 dl solsikkeolje
Avokadokrem
1 avokado, moden
1 ss rømme
1 lime, saften
1/2 rød chili, finhakket
Krabbe
Stek kongekrabben i smør i en stekepanne. Tilsett hoisinsaus, srirachasaus og sesamolje og glaser kongekrabben i blandingen.
Chilimajones
Bland egg, sriracha, sitronsaft og salt. Spe med oljen i en tynn stråle mens du pisker til en tykk majones.
Avokadokrem
Kjør alle ingrediensene til en glatt krem i en foodprosessor. Smak til med mer limesaft eller litt salt hvis nødvendig.
Bold Title
bottom of page