top of page

Kongekrabbe med red curry

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Vanskelighetsgrad: Ganske enkel

Tid: 35 minutter

4 loin av kongekrabbe
1 ss red curry paste
1 l kokosmelk
2 ss fiskesaus
40 g ferske pepperkorn
5 limeblader, finhakket
Noen kvaster thaibasilikum, finhakket

Currypaste
1 ss korianderfrø, ristet
2 ts spisskummen, ristet
1 ss rød chili, knust
50 g sitrongress, finhakket
10 g korianderrot
1 ts salt
1 limeblad, finhakket

Ha alle råvarene til currypasten i en morter. Knus dem til en jevn puré.
Fres currypasten i en kjele. Tilsett kokosmelk, fiskesaus, pepperkorn, limeblader og thaibasilikum. La det koke i ca. 15 minutter til det skiller seg og fettet kommer frem. Ta kjelen av platen.
Legg i kongekrabbekjøttet og la det trekke litt før servering.

Bold Title

bottom of page