top of page

Kobe/wagyu biff

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Vanskelighetsgrad: Enkel

Tid: ca. 1 time

600 g wagyu kjøtt
1 dl soyasaus
1 dl sitronolje
1 dl nøtteolje
1 grønn chili, hakket
2 fedd hvitløk, hakket
1 sitrongress, banket
3 limeblader, hakket
Wasabi, revet
1/2 dl tamarind paste
Sesamolje
2 ss sitron, saften

4 kongeøsterssopp
12 shiitakesopp
1 blomkål, i biter

Ha soyasaus, sitronolje, nøtteolje, chili, hvitløk, sitrongress og limeblader i en kjele.
Gi det et oppkok og la det trekke over natten. Smak til med wasabi, tamarind, sesamolje og sitronsaft. Temperer kjøttet før du griller det til ønsket kjernetemperatur. Stek sopp og blomkål
i en stekepanne, ha over litt sitron- og soyabuljong og topp kjøttet med blandingen.

Bold Title

bottom of page