top of page
Kjøttdeig- og koriandersuppe
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1 sjalottløk i tynne skiver
600 g karbonadedeig
1 ss nøytral olje
1 1/2 ss fishsauce
1/2 ts salt
Ca 1 ltr vann
1/2 dl koriander, hakket
Sort pepper
Surr løk og karbonadedeig i oljen i en stor kjele. Når kjøttet er godt brunet has i fishsauce og salt. Kok 1 min og tilsett vann. Kok opp og fjern skummet som kommer opp på suppen. Kok på svak varme i 15 min.
La gjerne suppen stå og trekke i 30 min slik at smakene kommer frem. Ha i koriander og kok opp suppen. Smak evt til med mer salt eller fishsaus og øs opp i skåler. Dryss sort pepper over suppen og servér.
Forbered gjerne suppen dagen før den skal spises. Da får smakene tid til å modnes. Ha bønnespirer og hakket chili i suppen hvis du liker maten din hot!
Bold Title
bottom of page