top of page

Kebab med stekt paprika

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 porsjoner villris

600 g karbonadedeig
2 ss garam masalakrydder
2 ss olje
8 grillspyd

2 rød paprika
2 dl yoghurt
1 bit agurk i terninger
1 ss mynte, hakket
1 lime, revet skall

Kok risen som anvist på pakken.
Bland kjøttdeig med krydder og olje. Fordel kjøttdeig på grillspydene og stek eller grill.
Del paprika i to og ha dem i en ildfast form. Stek i ovn på 225 °C til de er myke, ca 10 min. Bland yoghurt med agurk, mynte og lime. Fordel ris i paprikahalvdeler og servér sammen med kebabspyd og raita. Pynt med mynteblader og limebåt.

Smaker godt med en frisk salat ved siden av. For en sunnere rett anbefales kyllingdeig.

Bold Title

bottom of page