top of page
Karristekte kyllingklubber med couscous

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 ss karri
2 ss olje
4 kyllingklubber
2 epler
2 dl vann
2 dl couscous
3 ss peanøtter
8 aprikoser, tørkede
2 ss rosiner
Salt og pepper
4 ss kesam
Basilikum til pynt
Bland 1 ss karri med olje. Pensle kyllinglår med krydderblandningen og stek på svak varme under lokk til de er gjennomstekte. Del epler i biter eller båter og stek i ett min på hver side.
Kok opp 2 dl vann og ha i couscous. Sett på lokk å la couscous trekke i 4 min. Ha i peanøtter, aprikoser og rosiner. Smak til med salt og pepper.
Bland kesam med karri. Servér kyllingklubber med couscous, epler og karrikesam, pynt med frisk basilikum.
Passer like godt med ris eller potetstappe istedenfor couscous.
Bold Title
bottom of page