top of page
Kalvefilet med kamskjell og jorbærvinaigrette
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
800 g nypoteter
Jordbærvinaigrette:
8 jordbær i terninger
1 ts mynteblader, hakkede
3 ss olje
1 ss eddik
1 eple i terninger
1 rødløk i terninger
1 ss olje
4 spisskålblader
8 kalvefileter à ca 80 g
8 kamskjell
Salt og pepper
1 ss smør
Mynte til pynt
Kok poteter møre i saltet vann.
Bland ingrediensene til vinaigretten.
Stek eple- og rødløkterninger i olje. Blancher kålbladene og rull inn fyllet. Varm i mikrobølgeovn på full effekt i 1 min.
Krydre kjøtt og kamskjell med salt og pepper og stek i smør ca 1 min på hver side. Pynt med mynteblader ved servering.
Hvis du har lyst til å fyre opp grillen går det fint an å lage grillspyd av kalvebiter, kamskjell og kokte nypoteter.
Bold Title
bottom of page