top of page

Kalv fylt med parmesan

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 kalvebiffer
Salt og pepper
Olje til steking
100 g parmesan

2 rødbeter
3 dl hvitvin
200 g risottoris
2 ss olivenolje
2 sjalottløk, finhakket
5 dl kalvekraft
50 g parmesan
2 ss smør
Salt og pepper

4 små klasetomater
200 g aspargesbønner

Ha salt og pepper på kjøttet. Brun godt på alle sider i olje og etterstek 4 min i ovn på 180 °C. Avkjøl kjøttet. Skjær et snitt i siden og fyll med parmesan. Stek 4 min på 200 °C før servering.
Kutt rødbeter i små biter. Kok bitene møre i hvitvin. Fres risottoris med olje og sjalottløk. Spe med rødbetekraft. Rør hele tiden. Spe videre med kalvekraft og kok til risen er mør. Rør inn parmesan og smør ved servering. Smak til med salt og pepper.
Lag noen snitt i skinnet på tomatene. Ha dem 10 sek i fosskokende vann. Avkjøl straks i isvann og fjern skinnet. Varm tomatene opp sammen med kjøttet ved servering. Del bønnene i to. Kok dem helt møre i lettsaltet vann.

Bold Title

bottom of page